info@tankrecycling.be
03/636 11 48

Over ons

Tankrecycling Marc Van De Berckt bvba

Onze firma verleent reeds sinds 2001 professionele diensten i.v.m. het buiten gebruik stellen van stookolietanks. Zaakvoerder Marc Van de Berckt steekt zelf de handen uit de mouwen en zorgt voor een vakkundige uitvoering van uw tanksanering . Miranda zorgt voor de planning en een vlotte administratieve afhandeling vanaf de offerte-aanvraag tot aan het attest , vlotte opvolging verzekerd !   

Doordat wij alles in eigen beheer doen, OVAM-erkend zijn en een erkenning als stookolietechnicus hebben kunnen wij u de garantie bieden dat wij altijd op een professionele manier te werk gaan!

U kunt niet alleen voor het reinigen, het opvullen of het verwijderen van mazouttanks bij ons terecht, maar ook voor het opvullen van holle ruimtes zoals kelders, kruipruimtes, zwembaden , waterputten , septische putten en dergelijke bent u bij ons aan het juiste adres .

Aarzel niet en contacteer ons snel voor een gratis vrijblijvende offerte ! Klik hier om uw gratis offerte aan te vragen . Heb je een andere vraag? Klik dan hier om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag met glimlach te woord . Wij garanderen u een snelle reactie ! 

 

Attesten

Al onze werkzaamheden gebeuren conform de geldende wetgeving en met de vereiste wettelijke attesten!

U ontvangt van ons zowel een reinigingsattest als een attest van buitengebruikstelling, opgemaakt door een erkend technicus met SV-nummer. Bewaar dit attest goed, u hebt dit immers nodig bij een eventuele verkoop van uw woning .

Erkend technicus

De firma Marc Van de Berckt bvba beschikt niet alleen over een erkenningsnummer als erkend technicus inzake de controle en onderhoud van stookolietanks , maar ook over een OVAM - erkenningsnummer als overbrenger van afvalstoffen .

  • Klantvriendelijk
  • Professioneel
  • Stipte en correcte service
  • Alles in eigen beheer
  • OVAM-erkend
  • Erkend stookolietechnicus